Årtidensblomster

Foråret er ventetid på de lysere tider, hvor vi glæder os over løgplanter, tulipaner, perlehyacinter, som pynter ethvert hjem i denne tid. Vi glæder os til påske dekorationer, små æg og se de fine vintergækker og erantis pible op af jorden.

Sommeren kommer og vi elsker de smukke blomster farver. Grøftekanten bugner af vilde blomster, i egen have står blomsterne i fuldt flor og solens lys får alt til at se smukkere ud.

Farverne i efterårets blade, skønne frugter og frøstande samles og bruges i dekorationer og buketter, så efterårsstemning bringes ind i jeres hjem.

Vinter byder op til at komme ud i det smukke landskab og samle ind, så der er gran og grønt pynter i vores hjem. Vi glædes over at tænde lys i dekorationerne og få lys ind i denne kolde og mørke tid.

Tørret blomster er nutidens helt store trend, og noget af det vi arbejder rigtig meget med. Derfor er disse selvfølgelig også muligt, dog for alle årstider. 

Hos os kan du altid nemt og hurtigt bestille buketter, gavekasse, begravelsesbinderi mm. enten til udbringning eller afhentning.
Vi er medlem af Bloomit, det vil sige, at vi leverer til hele DK.