Thrane design

Blomsterværksted

Thrane Design er et blomsterværksted, som arbejder med unikke løsninger efter kundernes ønske og behov til enhver lejlighed. Det er vigtigt for mig at have en god kundekontakt, så vi i samarbejde finder frem til den helt rigtige løsning til den specielle anledning. Min kreativitet bærer præg af at bruge materialer fra min egen have og naturen i alle dens facetter, hvilket resulterer i at mine dekorationer aldrig bliver ens og dermed får mine kunder en ny oplevelse ved hver eneste bestilling. Bæredygtighed, genbrug og vintage er nøgleord hos Thrane Design, hvor at bruge ting fra kundernes eget hjem, giver hver enkel buket eller dekoration et personligt udtryk. Foruden at drive min blomsterforretning arrangerer jeg løbende blomsterkurser i mit hjemmebyggede orangeri.

Bordpynt – 40 års fødselsdag
Blomster til den anledning du mangler

Efter mange års overvejelse om at starte Thrane Design som fuldtidsforretning, tog jeg i 2017 springet om at starte min egen blomstervirksomhed på basis af en livslange interesse for blomster. Selvom min blomsterinteresse i mange år kun har været en hobby, har jeg altid haft en skaberlyst, opfindsomhed og givet mig selv en glæde ved at give mig hen til blomsterne. Mine ’samlerøjne’ holder sjældent pause og hvor end jeg færdes, finder jeg inspiration til materialer – dermed er Thrane Design blevet en livsstil uden klare grænser mellem arbejde og fritid.